O felie de morcov se aseamănă cu ochiul uman. Pupila, irisul şi liniile radiale arată exact ca ochiul uman şi, da, ştiinţa demonstrează acum că morcovii măresc considerabil fluxul sanguin către ochi şi funcţia acestora.
O roşie are patru compartimente şi este roşie. Inima este roşie şi are patru camere. Toate studiile arată că roşiile sunt într-adevar hrană pură pentru inimă şi sânge.
Strugurii atârnă în ciorchine, care are forma unei inimi. Fiecare bobiţă arată ca o celulă a sângelui şi toate cercetările de astăzi arată că strugurii sunt, de asemenea, o hrană revitalizantă substanţială pentru inimă şi sânge.
O nucă arată ca un mic creier, cu o emisferă dreaptă şi una stângă: creierul mare deasupra şi cerebelul din partea de jos. Chiar şi încreţiturile sau cutele unui miez de nucă arată ca neocortexul. Şi acum ştim că nucile ne ajută să ne dezvoltăm peste trei duzini de transmiţători neuronali care ajută la funcţionarea creierului.
Boabele de fasole chiar vindecă şi ajută la menţinerea funcţiei rinichilor şi, da, arată exact ca şi rinichii umani.
Ţelina, rubarba şi alte legume arată exact ca oasele. Aceste alimente ţintesc în mod special duritatea oaselor. Oasele sunt 23% sodiu, iar aceste alimente au 23% sodiu. Dacă nu avem destul sodiu în alimentaţie, organismul şi-l extrage din oase, făcându-le friabile. Aceste alimente completează nevoile scheletului corpului nostru.
Vinetele, fructele de avocado şi perele ţintesc către sănătatea şi buna funcţionare a uterului şi cervixului femeii, şi arată exact ca aceste organe. Cercetările de astăzi arată că, atunci când o femeie mănâncă un avocado pe săptămână, acesta ii echilibrează hormonii, o scapă de kilogramele în plus în urma naşterii şi previne cancerul cervical. Şi cât de profund e acest lucru? Îi ia exact nouă luni unui avocado să se dezvolte de la nivelul de floare până la cel de fruct copt. Sunt peste 14.000 de constituenţi chimici fotolitici de nutriţie în fiecare dintre aceste plante (ştiinţa modernă a studiat şi numit doar 141 dintre ei).
Smochinele sunt pline de seminţe şi atârnă două câte două atunci când cresc. Smochinele cresc motilitatea spermei masculine şi sporesc numărul de spermatozoizi, astfel încât tratează sterilitatea masculină.
Cartofii dulci arată ca pancreasul şi chiar echilibrează indexul glicemic la diabetici.
Măslinele participă la sănătatea şi buna funcţionare a ovarelor.
Grapefruitul, portocalele şi alte citrice arată exact ca şi glandele mamare ale femeii şi contribuie la sănătatea sânilor şi la mişcarea limfei înspre şi dinspre sâni.
Ceapa arată ca celulele corpului. Cercetările de astăzi demonstrează că ceapa ajută la curăţarea deşeurilor din toate celulele organismului. Ceapa provoacă lacrimile care spală straturile epiteliale ale ochilor.
Noutăţi în tratamentul cancerului de la John Hopkins :
1. Cu toţii avem celule canceroase în corp. Aceste celule nu apar, însă, la testele standard dacă nu sunt în număr de miliarde. Când doctorii spun bolnavilor că nu mai există celule canceroase în corpul lor după tratamentele efectuate, înseamnă doar ca testele sunt incapabile să le măsoare deoarece nu mai sunt în număr detectabil.
2. Celulele canceroase apar în corp de 6 pana la 10 ori în timpul vieţii unui om.
3. Când sistemul nostru imunitar este puternic, celulele canceroase sunt distruse şi astfel este împiedicată multiplicarea lor şi formarea de tumori.
4. Când este diagnosticat cancerul, înseamnă că persoana respectivă are deficienţe nutriţionale multiple. Aceste deficienţe pot să apară din cauze genetice, a noxelor din mediul înconjurător, a alimentaţiei şi stilului de viaţă greşite.
5. Pentru a preîntâmpina deficitele nutriţionale multiple, este necesară schimbarea dietei şi administrarea de suplimente nutritive, ceea ce va duce la întărirea sistemului imunitar.
6. Chimioterapia presupune "otrăvirea" celulelor canceroase cu rată mare de creştere, dar astfel sunt distruse şi celulele sănătoase cu creştere rapidă din măduva spinării, tractul gastro - intestinal, etc, iar organe importante, cum ar fi ficatul, rinichii, inima, sau plămânii pot fi iremediabil afectate.
7. Radioterapia distruge celulele canceroase, dar, în acelaşi timp, arde, cicatrizează şi distruge celule, ţesuturi şi organe sănătoase.
8. Chimioterapia şi radioterapia vor reduce, la început, dimensiunea tumorilor. Folosirea îndelungată a acestor tratamente nu va duce, însă, la distrugerea definitivă a lor.
9. Când în corp se acumulează prea multe "deşeuri" toxice rezultate în urma chimio şi radioterapiei, sistemul imunitar este fie compromis, fie distrus, iar pacientul poate muri din cauza unor infecţii banale şi a complicaţiilor lor.
10. Chimioterapia şi terapia cu radiaţii pot favoriza mutaţii genetice în celulele canceroase care le fac foarte rezistente la tratament, şi greu de distrus. Intervenţiile chirurgicale pot determina diseminarea ( împrăştierea ) celulelor canceroase la alte organe (metastaze ).
11. O metodă foarte bună de luptă împotriva celulelor canceroase este de a le înfometa, adică a se evita alimentele de care acestea au nevoie pentru a se multiplica.
12. Proteinele din carne sunt dificil de digerat şi necesită o cantitate mare de enzime digestive. Carnea nedigerată rămâne în interiorul intestinului, intră în putrefacţie, şi se creste, astfel cantitatea de reziduuri toxice din corp.
13. Celulele canceroase sunt acoperite de un perete gros de proteine. Renunţarea la carne sau reducerea ei în alimentaţie duce la eliberarea de cantităţi din ce in ce mai mari de enzime; acestea ataca proteinele din peretele celular şi permit astfel, celulelor specializate să distrugă aceste celule canceroase .
14. Unele suplimente nutritive ajută la întărirea sistemului imunitar, cum ar fi: IP6 (inozitolul sau vitamina B9, conţinut de tărâţele de grâu, seminţe, nuci - n.tr.), Essiac (ESSIAC este o formula din plante ce a fost utilizată din anul 1922 de o soră medicală din Canada numita Rene Caisse pentru a ajuta pacienţi cu afecţiuni grave. Cele opt plante din reţeta originală sunt: ciuline sfânt, rădăcină de brusture, laminaria, trifoi roşu, ulm cu coaja netedă, rădăcină de revent turcesc, năsturel, măcriş mărunt. ), antioxidanţi, vitamine ,minerale, etc., toate stimulând imunitatea să lupte şi să distrugă celulele canceroase. Alte suplimente cum ar fi vitamina E produc apoptoza sau moartea programată a celulelor, metoda naturala a corpului de a scăpa de celulele bolnave, nedorite şi inutile .
15. Cancerul este o boala a minţii, corpului, şi spiritului. Gândirea pozitivă şi o fire activă ajuta pe cel care lupta cu cancerul să supravieţuiască. Furia, neiertarea şi amărăciunea "construiesc" un mediu stresant şi acid în corp. Trebuie să învăţăm să avem un spirit iubitor şi iertător, să ne relaxam şi să ne bucurăm de viaţă!
16. Celulele canceroase nu se pot dezvolta în prezenţa oxigenului. Făcând exerciţii fizice zilnice şi de respiraţie, oxigenul ajunge adânc, la nivel celular. Terapia cu oxigen este foarte importantă pentru distrugerea celulelor canceroase...(Oxymax)
Celulele canceroase se dezvoltă cu :
a. ZAHAR
Eliminând din alimentaţie zahărul, se elimină, astfel, una din cele mai importante surse de hrană a celulelor canceroase. Înlocuitorii de zahăr, îndulcitorii sintetici cum ar fi zaharina, sau alte produse ( Nutrasweet, Equal, Spoonful, etc ), au ca bază aspartamul ( E 951), o substanţă chimică dăunătoare. Un înlocuitor natural al zahărului ar fi mierea de albine şi melasa, dar în cantităţi moderate. Sarea de bucătărie conţine adaosuri chimice pentru a avea culoarea albă. Alternativa ar fi sarea de mare.
b. LAPTE ŞI PRODUSE LACTATE
Laptele favorizează producţia de mucus în corp, în special la nivelul tractului gastro - intestinal. Cancerul este hrănit de acest mucus. Renunţând la lapte şi produsele derivate, şi la consumul de lapte de soia, celulele canceroase "mor" de foame.
c. PH ACID
Celulele canceroase "înfloresc" în mediu acid. O alimentaţie preponderent carnivoră induce un pH acid în corp, şi ar fi mai bine să se consume peşte şi pasăre în cantităţi mici, decât carne de vită sau porc. Carnea mai poate conţine substanţe administrate animalelor: antibiotice, hormoni de creştere şi paraziţi, ce dăunează, în special persoanelor cu cancer.
d. ALIMENTE PRELUCRATE TERMIC
O dietă bazată 80 % pe legume proaspete consumate ca atare sau sub forma de suc, grâu integral, seminţe, nuci şi fructe schimbă pH-ul corpului în alcalin. 20 % din alimentaţie poate fi din alimente gătite, inclusiv fasole boabe. Sucurile proaspete din legume asigură necesarul de enzime digestive, uşor absorbabile, care ajung la nivel celular în 15 minute de la consumare, şi care hrănesc şi favorizează creşterea de celule sănătoase. Este bine să se consume sucuri proaspete de 2-3 ori pe zi. Enzimele sunt distruse la 40 grade Celsius.
e. CAFEA, CEAI ŞI CIOCOLATĂ
Evitaţi cafeaua, ceaiul şi ciocolata ce pot conţine cantităţi mari de cofeină. Ceaiul verde este o alternativă foarte bună, având şi proprietăţi anti-canceroase. Cea mai bună băutură este APA - purificată sau filtrată pentru a fi, astfel, eliminate toxinele sau metalele grele. Apa distilată este acidă, deci evitaţi-o !
ATENŢIE !!!
1. Nu introduceţi recipiente de plastic în cuptorul cu microunde.
2. Nu congelaţi apa.
3. Nu puneţi în microunde recipiente cu capace de plastic.
Dioxina este o substanţă ce provoacă cancer, în special la săni. Este extrem de toxică pentru celulele corpului. Dioxina este eliberată din plasticul sticlelor cu apă introduse la congelator. Recent, Dr. Edward Fujimoto, manager al programului de sănătate din cadrul Castle Hospital, a vorbit, în cadrul unei emisiuni TV, despre pericolele care pândesc sănătatea . A vorbit despre dioxină şi răul pe care îl poate face. Să nu se încălzească mâncarea la cuptorul cu microunde în vase de plastic . Este vorba, mai ales, de mâncarea ce conţine grăsime. Profesorul a spus: combinaţia dintre grăsime, temperaturi mari şi plastic eliberează în mâncare dioxină, care ajunge, în cele din urmă, în celulele noastre. A recomandat, în schimb, folosirea de vase de sticla sau ceramică pentru a încălzi mâncarea. Se obţin aceleaşi rezultate, dar fără dioxină... Hârtia nu e dăunătoare, dar nu se ştie ce mai conţine ea. Profesorul a amintit că multe fast food-uri au renunţat la recipienţi din spumă poliuretanică, folosind hârtia. Apariţia dioxinei a fost motivul. S-a subliniat că acelaşi efect negativ îl are şi acoperirea vaselor cu capace de plastic în vederea gătirii mâncării în cuptorul cu microunde. Este indicat folosirea unui şervet de hârtie.
No comments:
Post a Comment